Informatii utile

Produse pentru exterior Milesi

Articolele din lemn pentru exterior trebuie protejate cu grija de lumina, ploaie, inghet si poluare. Schimbari bruste ale temperaturii si oaspeti nedoriti, cum ar fi cariile si mucegaiurile, ameninta in mod constant frumusetea usilor si obloanelor, mansardelor si podelelor, gardurilor, mobilierului de gradina, cabane si hambare.
Hydrocrom este o linie de produse specifice Milesi care garanteaza o protectie excelenta si de durata a lemnului. De asemenea, ii sporesc frumusetea si o apara de agresiunea agentilor atmosferici si biologici.

Toate produsele sunt disponibile in diferite ambalaje pentru a raspunde tuturor nevoilor. Sunt ideale si pentru intretinerea lemnului in timp si pentru restaurarea lucrarilor vechi din lemn. De asemenea, sunt perfecte pentru toate tipurile de lemn frecvent utilizat pentru exterioare, cum ar fi conifere, foioase sau exotic.

Descarca catalog „Produse pentru exterior Milesi”

Chituri si ceara corectoare Borma Wachs

Produsele BORMA WACHS ( Italia ), sunt ideale pentru tratamentul si cosmetizarea suprafetelor din lemn masiv, pal, piatra si metal.

Toate produsele sunt de cea mai buna calitate, detin ultimele certificari

Pentru mai multe detalii accesati Muzocons.

Adezivi Soudal

O gamă largă de adezivi Soudal gata de lucru pentru : mobilier,tamplarie,casa si gradina sau orice alt material de constructie permițând lipirea rapidă și fiabila.

Pentru mai multe detalii accesati Adezivi Soudal.